Певицата Галена представи дългоочаквания си клип, сниман в Монако. Освен с уникални

...
Певицата Галена представи дългоочаквания си клип, сниман в Монако. Освен с уникални
Коментари Харесай

Пръсна! Галена с взривяващо и уникално скъпо ВИДЕО, показа си зърната, въпреки че роди преди месеци

Певицата Галена представи дълго чакания си клип, сниман в Монако. Освен с неповторими естествени фрагменти на видеото могат да бъдат видяни и зърната на певицата, която очевидно не се интересува, че роди напълно скоро, написа hotarena.net.
Както се очакваше продукцията е може би най-скъпата до в този момент в България и по този критерии Галена може да се мери само с Гери-Никол. Певицата, дружно със своя екип - Добромир Киряков, Bashmotion и Мариян Ташев снимаха видеото още в града на филмовия фестивал - Кан, Франция. Този път, обаче френското градче приюти модерно шоуто на дизайнера Филип Плейн.

Именно самото шоу и звездите в него са основни настоящи лица в клипа на певицата. За първи път в България звезди от подобен международен сан вземат участие във видеоклип. Това са най-богатият боксьор в света - Флойд Мейуедър, който се чака в края на годината да играе в най-гледаният мач против Конър МакГрегър. Флойд има положение от над 1 милиард $ и с огромната си пристрастеност към показно благосъстояние е подстрекател на сбирката на Плейн, по която са изрисувани долари. Самите рисунки пък са дело на друга международна звезда - художника Алек Монополи, който също взима присъединяване в клипа. Алек постоянно крие лицето си, в това число и в клипа на Галена. Трета звезда във видеото е " най-известният нарушител в света " - Джереми Мийкс, който стана прочут след кражба, а чарът му завоюва международна популярност и не след дълго той стана модел на Филип Плейн. Самият Плейн, несъмнено също взе участие във видеото, а другарските му връзки с Галена разрешават тя да снима края на клипа си на афтър празненството на модерно шоуто измежду още звезди.

Песента натрупа голям брой гледания и незабавно провокира вълна от мнения. Този път Галена не заложи на музика от Криско, въпреки хип-хоп ритъмът да подведе мнозина, създател на музиката е Даниел Ганев.

Явно българският пазар към този момент става тясна обувка за Галена и тя все по-упорито работи по международни продукции. Освен на музикалния отрасъл, певицата все по-смело гледа към чужбина и със своята фешън линия, която стартира да жъне огромен триумф. Не от дълго време даже брачната половинка на предприемача Кирил Домусчиев избра стилна рокля от Галена.

На някои от фрагментите обаче прави усещане, че ясно се виждат зърната на певицата, която единствено преди няколко месеца роди, а от скоро към този момент върви по участия. Явно Галена по никакъв начин не се тормози от това какво може да видят децата й и е решила да натрупа още позитиви с перверзии.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР